Magazin > VIP
21 ogledov

Ronan bo prosil na kolenih

Yvonne in Ronan imata tri otroke. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Ljubica Ronana Keatinga trdi, da sta bila s pevcem par. Slednji bo ženo prosil, naj ga vzame nazaj.

Kmalu po tem, ko je popularnega pevca Ronana Keatinga žena vrgla iz hiše, saj naj bi izvedela, da je skakal čez plot, se je pojavila tudi njegova domnevna ljubica, ki je za britanski The Sun razkrila, da je imela s pevcem razmerje. Ronanova žena Yvonne naj bi namreč odkrila sporočila, ki jih je njen soprog pošiljal 26-letni plesalki Francine Cornell. Pevec naj bi priznal, da je s Francine spal na lanski turneji s skupino Boyzone, toda zamolčal naj bi dejstvo, da se je njegova zveza s plesalko nadaljevala kar celo leto.

Zvezo razglašala naokoli

Čeprav je bil Ronan zelo previden, pa je Francine zvezo s pevcem obešala na veliki zvon. "Prijateljem je povedala, da je Ronan edini moški v njenem življenju. Želela si je, da bi ljudje za njuno zvezo izvedeli. To je postala javna skrivnost," je razkril eden izmed njenih prijateljev. Francine naj bi oktobra 2009 zaradi Ronana zapustila Nicka Robbinsa, s katerim je bila v zvezi tri leta. Nickov oče Royston je za The Sun povedal: "Načrtovala sta poroko, Francine pa se je celo preselila k njemu. Bila je zelo zadovoljna, ko ji je Ronan ponudil službo. Pozneje je Nick izvedel, da ji Ronan neprestano pošilja sporočila, kmalu pa ga je zaradi njega tudi zapustila."

Prosil bo na kolenih

Britanski mediji pišejo, da bo Ronan svojo ženo prosil, naj ga vzame nazaj. "Zelo mu je žal. Je osramočen in zbegan. Pravi, da bo naredil vse, da ga Yvonne vzame nazaj. Celo na kolenih jo bo prosil odpuščanja," pravijo njegovi prijatelji, viri blizu Yvonne pa menijo, da ne bo popustila. "Vedno sta si obljubljala, da ne bosta skakala čez plot. Ne bo mu odpustila," pravijo njeni prijatelji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.