Magazin > VIP
27 ogledov

Ronan Keating se ločuje

Žurnal24 main
Pevec Ronan Keating in njegova žena Yvonne se po dvanajstih letih zakona ločujeta.

Zakon 33-letnega Ronan in 36-letne Yvonne je veljal za enega najbolj trdnih. Britanski mediji so se v zadnjih dveh dneh razpisali o ločitvi, ki je presenetila celo prijatelje zakoncev Keating, saj sta veljala za zgled med zvezdniki. Yvonne naj bi sinoči na stopnišče pred hišo vrgla vsa Ronanova oblačila in ga obtožila prevare. Očitno Ronanove trditve, da sta z Yvonne ostala prijatelja, ne držijo.

„Yvonne ga je vrgla iz hiše. Kričala je in ga obtoževala, da jo je prevaral,“ pravi vir blizu pevca. Ronan se je menda na turneji preveč zbližal s plesalko, ki je spremljala njegovo skupino. „Otrokom sta povedala, da se ločujeta. To jih je strašno potrlo,“ je še povedal neimenovani vir, na Ronanovi spletni strani pa je zapisano: „Ronan in Yvonne sta z težkim srcem objavila, da se ločujeta. Kljub temu ostajata dobra prijatelja in bosta zaradi otrok ostala v stikih.“ Zakonca sta še prejšnji mesec uživala v romantičnem vikendu v Benetkah, le nekaj dni nazaj pa še ni nič kazalo na to, da bi imela težave v zakonu.

Zakonca sta se poročila leta 1998, leto kasneje pa se jima je rodil sin Jack, pozneje pa še hči Marie in sin Ali. Ronanje po poroki postal zgleden oče in mož, saj je prenehal s ponočevanjem in razuzdanim življenjem, ki ga je živel v časih skupine Boyzone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.