Magazin > VIP
24 ogledov

Ronnie je napadel Ekatarino

Ronnie Wood zadnje leto polni strani tabloidov. (Foto: AFP) Žurnal24 main
Na dan prihajajo podrobnosti o Ronniejevem agresivnem vedenju in aretaciji, ki je sledila. Policisti so ga domnevno prijeli zaradi družinskega nasilja.

Kitarist Ronnie Wood je po ločitvi od žene Jo Wood in po razmerju z 20-letno natakarico Ekatarino Ivanovo poskrbel za še en škandal.

Njegov predstavnik David Rigg je potrdil, da se je v sredo zvečer zgodil incident in da je bil Ronnie aretiran. Policisti so ga aretirali v bližini njegovega doma v Esherju na jugu Velike Britanije.

Policija je pojasnila, da dogodek še preiskujejo in zato niso želeli izdati podrobnosti glede primera. Prav tako niso pojasnili, kdo je poklical policijo oziroma prijavil Wooda. Povedali so le, da so Wooda aretirali zaradi suma napada in družinskega nasilja. Po pričevanjih sosedov naj bi se prepiral z dekletom Ekatarino in jo celo fizično napadel. Ronnie in Ekatarina naj bi se v minulih mesecih večkrat prepirala, Ivanova pa je celo grozila s samomorom.

Ronnie je noč preživel v priporu, danes zjutraj pa so ga že izpustili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.