Magazin > VIP
25 ogledov

Rooney postaja šminker

Wayne Rooney David Beckham EPA
Britanski nogometaš Wayne Rooney, ki si je pred enim letom presadil lase in tega ni skrival, je začel še temeljiteje skrbeti za svoj videz. Tako kot David Beckham tudi on zdaj redno hodi na oblikovanje obrvi.

Rooney je pred dobrim letom priznal, da si je presadil lase, ter da je z rezultatom zelo zadovoljen, zdaj pa je 26-letni nogometaš šel še korak dlje. Tako kot njegov starejši kolega David Beckham, ki je znan po tem, da brezhibno skrbi za svoj videz, je tudi Rooney začel pozornost posvečati svojim obrvem. To so opazili tudi številni oboževalci, ki so o Rooneyjevih obrveh na Twitterju začeli pravo razpravo.

Znano je, da je Rooneyjeva žena Coleen velika ljubiteljica kozmetičnih salonov, zato se že govori, da je poleg Beckhama prav ona tista, ki je svojega moža nagovorila k preoblikovanju obrvi. Mladi nogometaš svoje nove lepotne poteze še ni komentiral.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.