Magazin > VIP
18 ogledov

Rooney varal nosečo ženo

Rooney se je s Coleen poročil pred dvema letoma, po šestih letih zveze. Žurnal24 main
Nogometaš Wayne Rooney je svojo ženo, ko je bila noseča, varal s prostitutko.

 

Nogometaš nogometnega kluba Manchester United Wayne Rooney je moral svoji soprogi Coleen priznati, da jo je varal. V javnost je namreč prišla informacija, da si je 24-letni Rooney, medtem ko je bila njegova žena noseča, privoščil 21-letno prostitutko Jennifer Thompson, ki za vročo noč računa 1200 funtov (1440 evrov). V dragih hotelih naj bi se dobila sedemkrat v štirih mesecih.

"Wayne mi je pošiljal vroče SMS-e in zapravil veliko denarja. Ni bilo videti, da mu je mar, da vara ženo. Užival je. Verjetno misli, da je nepremagljiv,“ je povedala Thompsonova in dodala, da je nogometaša spoznala junija lansko leto. Med popivanjem s sorodniki in kolegi jo je poklical v prostor za pomembne goste. Njuno prvo snidenje se je končalo z vročimi poljubi. Ob treh zjutraj ji je nato poslal SMS in jo vprašal, ali se lahko dobita. Prostitutka se ni pustila dolgo prositi. Pravi, da si je nogometaš poleg njenih storitev istočasno privoščil tudi njeno kolegico.

To ni Rooneyjev prvi obisk pri prostitutkah. Že leta 2004 je v javnost prišla vest, da je kot 16-letnik 48-letni prodajalki ljubezni plačal za seks.



 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.