Magazin > VIP
5659 ogledov

Kraja: Nad Danico Lovenjak sredi belega dne dve agresivni tatici

Danica Lovenjak Osebni arhiv
Voditeljica bi skoraj ostala brez vsega …

Za novinarko, blogerko in voditeljico Danico Lovenjak se je filmski izlet v Benetke končal z malce grenkim priokusom. Lovenjakova, ki se 13. septembra z oddajo Nov(a) faktor na TV3 vrača na televizijske zaslone, je v času filmskega festivala obiskala Benetke in doživela neprijeten dogodek. Med ogledovanjem izložb sta jo namreč okradli domačinki, ki sta se izdajali za turistki. Na srečo je njuno sumljivo vedenje ravno pravi čas opazil Daničin prijatelj, ki je nepridipravi okaral, naj se ne smukata tako blizu svetlolaske. Tatici sta se na hitro izgubili v množici, Lovenjakova pa je takoj preverila, ali ima v torbici telefon in denarnico. Oboje je bilo na srečo na varnem, zato si je oddahnila. 

Večje izgube tako ni bilo, je pa Danica kasneje ugotovila, da sta ji gospodični uspeli izmakniti toaletno torbico, ki ji ji bila zelo pri srcu, saj je bila darilo prijateljice. "Če v Benetkah preveč zavzeto strmiš v izložbo, te lahko okradejo. Od včerajšnje neprijetne izkušnje raje vstopim v trgovino in tam porabim denar," pa se je voditeljica na račun grenke izkušnje, kljub vsemu, pošalila na svojem Facebook profilu. 

Komentarjev 10
  • tomaz69 11:12 05.september 2019.

    Dragi moji pisuni, tatici te ne oropata ampak okradeta. Preverite razliko med tatvino in ropom! Poleg tega pa zavajate, ker je šlo za poizkus tatvine, torej ni bila ne oropana ne okradena.

  • karel00 09:30 04.september 2019.

    Ta bi prodala lastno mater za malo'reklame'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • pacioti 01:14 04.september 2019.

    Danica,nočem te žalit,sam v Benetkah je treba kaj kupit in plačat,ti pa si navajena fehtat pri nas in nič plačevat-preverjeno in kot je napisal sam50,moraš imet debel žep ali pa vsaj kaj na kartici,Ana ti pa začni pisat kak pameten ...prikaži več članek ne pa take neumnosti....