Magazin > VIP
269 ogledov

Rose devet let preživela v sekti

Rose McGowan Reuters
Rose McGowan je svojih prvih devet let življenja preživela v sekti Božji otroci.

Življenje igralke Rose McGowan prvih devet let prav gotovo ni bilo tradicionalno, saj jih je preživela na italijanskem podeželju v sekti Božji otroci, ki je poudarjala pomen svobodne ljubezni in se pripravljala na drugo vstajenje Jezusa. In čeprav se je navsezadnje takšno življenje izkazalo za grozljivo izkušnjo, saj je kult začel zagovarjati spolne odnose otrok z odraslimi, zaradi česar je z družino pobegnila, je bilo na začetku resnično idilično, se spominja igralka.

Rose, ki se je rodila v Firencah, je kljub vsemu vedno vedela, da ne spada tja. "Vedno sem bila to, kar sem." Verjela je v boga, a hipijevski stil življenja z uveljavljeno ponižno vlogo žensk v sekti ji ni bil všeč. "Nisem želela biti kot tiste ženske. V osnovi so bile tam, da moškim strežejo s seksom." Ko se je njen oče začel bati, da bi v sekti lahko začeli nadlegovati Rose, se je družina preselila v Ameriko.

Rose je sicer leta kasneje s svojim takratnim fantom, rokerjem Marilynom Mansonom, spet obiskala malo mestece v Italiji. Zaveda se, da so bile njene izkušnje edino, kar je poznala, in so jo dokončno izoblikovale. "Obstajajo ljudje, ki bodo brali to zgodbo in si mislili, da sem imela nenavadno življenje," pravi. "Jaz pa mislim, da so ga imeli oni."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.