Magazin > VIP
24334 ogledov

Rosvita Pesek je postala babica, tako je ime vnuku

filip pesek, rosvita pesek Instagram
Filip Pesek se je razveselil sina.

Nastja Kramer, soustanoviteljica podjetja Malinca, in Filip Pesek, sin voditeljice RTVS Rosvite Pesek, sta se v soboto razveselila sina, ki sta mu nadela ima Mateo. Nastja je veselo novico objavila na družbenem omrežju. "Neverjetna si," je Filip, strokovnjak za marketing, pokomentiral ženino objavo.

Mateo se je rodil v porodnišnici v Postojni.

"Urbi et orbi sporočam, da sem vstopila v svet Babic. V svet tistih gospa, ki jih nikar vljudnostno ne sprašujte, kako pa kaj vnuki, ker ste potem "pečeni" za tri ure. Tistih gospa, ki imajo kar naenkrat zelo malo časa za kavne prijateljice, pa še takrat, ko pridejo, se jim vedno mudi. Tistih gospa, za katere snahe pravijo, da postajajo že malo nadležne, ker kličejo tudi dvakrat na dan. Tistih gospa, ki želijo vse podrobno vedeti, kdaj je spal, kaj je jedel, kdaj je bil zunaj ... Tistih gospa, ki že vnaprej kaj kupijo, navadno malo večje, da bo fant imel, za vsak slučaj. Tistih gospa, ki razumejo vsak glas, ki ga dojenček da iz sebe. Pa četudi se mu bo samo malce zapahnilo, one že vedo, kaj je hotel povedati," pa je veselo novico s sledilci delila Rosvita. "Okoli MATEA se bo odslej tudi vrtel moj svet. Verjamem, da bi ga modri v tem prazničnem času obdarili tradicionalno -  z miro, kadilom in zlatom - a svet je šel od takrat malce naprej, zato upam, da so mu rojenice položile v zibel vedoželjnost, vedrino in tiste vrednote, na katerih slonijo rodovi, ki še poznajo dvojino, že stoletja," je še dodala.

Družini čestitamo.

Komentarjev 12
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:11 29.november 2021.

    Še en janšist je rojen!

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 17:08 29.november 2021.

    A je tale baba od rosvite rodila al njena snaha? Aja ni snaha, nista poročena? Greh. Nezakonski otrok. Pankrt. RKC se zgraza.

  • kapibara 17:02 29.november 2021.

    Ne vem- Rosvita je službeno do mene bila zelo prijazna korektna..