Magazin > VIP
37685 ogledov

Rosvita Pesek ljubimca postavila pred vrata

rosvita pesek Facebook
Pobral ji je vse atome moči ...

Rosvita Pesek je razkrila, zakaj je nekaj dni ni bilo na spregled. Televizijska voditeljica pravi, da je že drugič zbolela za korono, ki jo je označila za "ljubimca za nekaj noči". "Prišel je prav po tiho. Noge so se mi zašibile, začela sem se stresti. Malo zebe, malo vroče. Da bo najbolje, če  se spraviva v posteljo, je rekel. Da mu je bilo prvič všeč z mano, je nakladal. Uporabila sem najbolj priročen izgovor. Da me boli glava, da sem povsem brez moči… Ah, saj to je vsaka, meni se preprosto ni mogoče upreti, je samovšečno godel. 

Zbrala sem vsa orožja. Limone, termoske s čaji, lekofusin, cedevito, pakete robcev, sirupe proti suhemu kašlju, kajti frajer me je tako tesno objemal, da me je kar dušilo, kosti pa bolele," se je pred dvema dnevoma pošalila na Facebooku, danes pa veselo sporočila, da je ljubimca postavila pred vrata!

"Po tednu dni, ko so se mi znova vrnile moči, sem zbrala vse atome – in ga postavila pred vrata. Nisi moj tip, sem pojasnila na kratko. Pri tebi je lepo,  je godel. Ooo, seveda. Prideš nepovabljen, me spraviš v posteljo, pobereš vso energijo. Nobenih Odmevov nisem vodila, še gledala sem jih težko, v svetu pa vojna. Skoraj teden dni nisem obula športnih copat, nič. In potem je izustil nekaj, kar mi je odpihnilo pokrovko. Pa bodiva vsaj prijatelja. Kakšna prijatelja? sem rjovela. Iz ljubimcev nikoli ne nastanejo dobri prijatelji, ker vedno eden potegne kratko, drugi pa mu prodaja take osladnosti, kot so 'bodiva prijatelja'."

Rosvita je še razkrila, da je v enem tednu izgubila kar 3 kilograme. "Pa zdaj, ko sva bila že drugič skupaj, je bilo še vedno lepo. In kot veš, v tretje gre rado. Bi se na pomlad spet kaj oglasil… Ne nori, nobenega tretjega ne bo, sem odrezala," je odločna naša priljubljena voditeljica. Cel zapis si lahko preberete pod člankom.

Komentarjev 21