Magazin > VIP
51755 ogledov

Rosvita Pesek razkrila, da je bivši partner oporekal njeni veliki želji

Rosvita Pesek facebook
Njen sin je praznoval rojstni dan. Tako se mu je poklonila.

Edinec televizijske voditeljice Rosvite Pesek, Filip, znan marketinški strokovnjak in soprog Nastje Kramer, soustanoviteljice podjetja Malinca, je 11. novembra praznoval 29. rojstni dan. Slavna mama se mu je poklonila z zapisom na družbenih omrežjih, v katerem je razkrila, kako je Filip dobil ime.

"Jutri je martinovo. Vreme je bilo prav tako - turobno. Ob 9.20 sem ga prvič zagledala. Želela sem si Primoža, a je Tadej Omerzel vztrajal, da mora najino dete nositi ime, ki bo brez črke R. Poenotila sva se o Filipu. Ko je naslednjega dne na obisk v porodnišnico prihitel dedek Tone, je ves navdušen vzkliknil: 'O Martina smo dobili, to bo veselje pri hiši!' Veselja je bilo obilo, a ostal je Filip, z obema priimkoma. Pesek in Omerzel. In moj ponos že 29 let."

Rosvita pa ni ponosna le na sina, ampaka tudi vnuka Matea, ki se je rodil leta 2021.

Komentarjev 6
  • anica00 09:12 19.november 2023.

    Zdaj je Rozvita ves čas na tapeti? Po čem je slavna ? Če bi to bila, ne bi se na ta način prezentirala. Enako kot S. Lendero in njen bivši partner. Eni potrebujejo denar, drugi da popravijo svoj ugled v družbi.

  • Majazmaja 15:45 13.november 2023.

    Ok ... Ponosna je na sina. Zakaj? Ker je "pecnu" Nastjo, lastnico uspešne spletne trgovine? Brez Nastje bi bil njen sin no name (in brez resnega posla) in še naprej - nihče, razen njegovih najbližjih, zanj sploh ne bi vedel.

  • Avatar Iuckyss
    Iuckyss 14:52 13.november 2023.

    Sine je po fotru...Faca za sljadoljed prodajat...