Magazin > VIP
8 ogledov

Rotila ga je, naj ji naredi otroka

Gerard se ni dal ujeti v družinsko življenje. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Priljubljena Jennifer Aniston naj bi si tako zelo želela postati mama, da je svoja nekdanja fanta rotila, naj si z njo ustvarita družino.

Kljub neizmerni želji, da bi se Jennifer Aniston posvetila materinstvu, ji to do danes še ni uspelo. Njene načrte in sanje, da bi zanosila in posvojila je nadomestila nadvse uspešna kariera in samsko življenje.

"Jennifer je leto začela v želji, da postane mati. Zapletlo se je po premieri filma Lovec na glave, ko je spoznala, da se bo morala v filmskem svetu še dokazati. Tako je njeno delo trenutno na prvem mestu," je za National Enquirer povedal neimenovani vir.

Nad novico, da se želi posvetiti materinstvu, so bili mnogi presenečeni, saj Jen nima sreče z moškimi. Kot je povedal vir, je bila tedaj Jen pripravljena storiti marsikaj, da zanosi. "Najprej je rotila Johna Mayerja, ki jo je kmalu zapustil. Svojo srečo je vnovič poskusila pri Gerardu Butlerju, a tudi njemu ni bilo do družinskega življenja," je dejal vir in dodal, da je igralka povsem obupala in se zato posvetila le svoji karieri. "Spoznala je, da ni pripravljena na to, da bi postala mati samohranilka."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.