Magazin > VIP
83913 ogledov

RTVS ovit v črnino: Poslovil se je njihov sodelavec

nagrobne sveče Facebook
Vsi so ga imeli radi, saj je bil do vseh enak.

V 56.letu starosti je umrl Goran Misir, ki je pri svojih sodelavcih pustil velik pečat. "Ni bil pred kamero, a je dal pečat številnim oddajam. Imel je rad vse ljudi in vsi smo imeli radi njega," so zapisali njegovi sodelavci, novinarji. V Tedniku pa so mu posvetili nekaj besed.

"Goran je bil eden najbolj prijaznih, prijetnih in umirjenih ljudi, kar sem jih poznala," je o njem povedala urednica Martina Peštaj.

"Če bi ga morala opisati z eno besedo, bi bila to toplina," je dodala voditeljica Bernarda Žarn, pojasnila pa tudi, da so asistenti režije edina vez med režijo in voditelji.

"Ne vem, če sem v življenju kdaj bolj prijaznega človeka spoznal, kot je bil on," ga je opisal voditelj in novinar Seku M. Conde.

"On je bil res srčen. Nikoli ni negodoval, nikoli ni iskal slabih stvari, vedno je iskal neko lepoto," je povedal producent Andrej Otovčevič.

Novinarka in voditeljica Erika Žnidaršič pa se ga spominja po lepih komplimentih, ki so, kot je dejala, "zelo veliko pomenili. Na nek način ti dali malo tega zagona in elana za naprej."

Kot so še razkrili v prispevku njegovi sodelavci, je čez noč izvedel za diagnozo, ki je postavila uganko, ali se bo sploh še vrnil. Žal, se ni več …

Goran Misir | Avtor: posnetek zaslona posnetek zaslona

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.