Magazin > VIP
54 ogledov

Russel Crowe naj bi pevko davil, zmerjal in jo pljunil

Russell Crowe Profimedias
Mlada raperka je na svojem Facebooku zapisala, da jo je znani igralec v hotelski sobi davil, zmerjal s črnuhinjo in ji celo pljunil v obraz.

Azealia Banks, 25-letna raperka, je na svojem Facebook profilu zapisala, kako naj bi jo napadel znani igralec Rusell Crowe. "Da povzamem svojo noč. Šla sem na zabavo Rusella Crowa v njegov hotelski apartma, kjer me je zmerjal s črnuhinjo, me davil, vrgel iz sobe in mi celo pljunil v obraz," je Azealia zapisala na družbeno omrežje in dodala: "Moški, ki so bili ob njem, so takšno obnašanje dopustili. Počutim se grozno."

Azealia Banks | Avtor: Profimedias Profimedias
Azealia je zapis kmalu izbrisala, saj so se spodaj začeli pojavljati komentarji, ki so trdili drugače. Glasbenica naj bi bila tista, ki se je neprimerno vedla in po njihovem opažanju sodeč, je bil igralec primoran mladenko vreči iz sobe.

Banksova naj bi Rusella in njegove prijatelja označila za "dolgočasne belce" in se norčevala iz njih zaradi glasbe, ki so jo poslušali. Neimenovani vir je povedal, da je bila Azelia tista, ki je bila nasilna. Povzel je besede, ki naj bi jih izrekla: "Všeč bi vam bilo, če bi razbila kozarec in koga od vas s steklom zabodla v grlo. Kri bi brizgala kot v Tarantinovem filmu." Ona naj bi bila tista, ki naj bi večkrat uporabila žaljivko 'črnuh' in ne igralec.

Ker se njeno obnašanje ni pomirilo in ker je Azelia pograbila kozarec in z njim začela groziti, je igralec ukrepal in jo vrgel iz svoje sobe ter poskrbel, da so jo varnostniki vrgli iz hotela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.