Magazin > VIP
9 ogledov

Russell gol promovira knjigo

Russell Brand knjiga golota Žurnal24 main
Komik Russell Brand je na prav poseben način začel reklamirati svojo avtobiografijo.

Kontroverzni britanski komik Russell Brand se je odločil za najbolj učinkovito reklamo za svojo knjigo – goloto. Njegova zaročenka Katy Perry je na profilu družabne mreže Twitter objavila fotografijo, na kateri njen dragi pozira popolnoma gol, s svojo novo knjigo Booky Wook 2 pa si je pokril moškost. Provokativni igralec pa očitno ne more iz svoje kože. V drugi roki ima olupljeno banano, ki pa mu, sodeč po njegovem izrazu na obrazu, ne tekne ravno najbolje.

V svoji avtobiografiji komik razkriva svojo najbolj vznemirljivo noč. Preživel jo je z manekenko Kate Moss, ki jo je spoznal na neki zabavi pred štirimi leti. Po večurnem flirtanju sta skočila med rjuhe, ostalo pa vse le pri avanturi za eno noč.

Zaročenka Katy je že povedala, da njegove prve knjige My Booky Wooky ni prebrala kdo konca, ker jo preprosto ni zanimala in se ni počutila udobno ob branju. Pravi, da ji bo vse zgodbe, ki jih ima, raje povedal v živo. "Napisal bo pa še eno knjigo. Je zelo zelo dober pisatelj," je še razrkila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.