Magazin > VIP
24 ogledov

Russell grozil producentu

russel crowe Žurnal24 main
Med snemanjem filma Gladiator pred desetimi leti je oskarjevec Russell Crowe grozil producentu s smrtjo.

Avstralski igralec Russell Crowe je znan po svojih histeričnih izpadih, kot je metanje telefona na hotelske uslužbence in besnenje na odgovorne, ko so mu skrajšali govor na podelitvi baft. Jezni igralec pa je šel še dlje – producentu je grozil, da ga bo ubil.

V novi knjigi, ki razkriva zakulisje snemanj hollywoodskega studia DreamWorks Production, so opisani igralčevi številni izpadi. Na snemanju se je vedel kot pravi šef. Ker je bil prepričan, da njegovi asistenti niso dovolj plačani, je ponoči poklical 77-letnega producenta Branka Lustiga in mu grozil, da ga bo ubil z golimi rokami. Lustig se je Crowa tako bal, da ga je moral režiser Steven Spielberg prepričati, da je ostal pri filmu.

Podrobnosti s snemanja Gladiatorja bodo objavljene v knjigi The Men Who Would Be King: An Almost Epic Tale of Moguls, Movies, and a Company called DreamWorks (Moški, ki je hotel biti kralj: Skoraj epska pripoved o mogulih, filmih in podjetju, imenovanim DreamWorks, op. a.), ki jo je napisala Nicole Laporte. V njej so opisani še drugi igralčevi incidenti – vinjen je prišel na sestanek, kjer so se dogovarjali o scenariju, ostro kritiziral spremembe, ki so jih naredili in jezen odvihral. Ko se je le umiril, se je vrnil in prebiral besedilo na tak način, da je besni scenarist na list papirja napisal: "Ubijte me! Ubijte me!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.