Magazin > VIP
33 ogledov

Ryan Giggs v postelji s svakinjo

Ryan Giggs, Stacey Cooke Žurnal24 main
Ryan Giggs naj bi imel po poročanju britanskih medijev večletno afero s svojo svakinjo. Njegov brat je nad novico razumljivo ogorčen, nogometaš pa prešuštvo zanika.

Nogometaš angleškega kluba Manchester United Ryan Giggs v zadnjih tednih časopisne stolpce polni predvsem s svojimi izvenzakonskimi podvigi.

Kot poročajo britanski mediji, naj bi se poročeni Giggs in oče dveh otrok zapletel z vsaj tremi ženskami, med drugim tudi s svojo svakinjo Natasho Giggs.

Natasha Giggs | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Z njo naj bi se Ryan zapletel že leta 2003, ko še nobeden izmed njiju ni izrekel usodnega da, z afero pa naj bi nadaljevala vse do aprila letos.

Natasha naj bi njuno prešuštvo razkrila prek publicista Maxa Clifforda po tem, ko je izvedela, da je imel Giggs spolne odnose tudi z Imogen Thomas, nekdanjo udeleženko britanskega Big Brotherja.

Svoji ženi Stacey je Ryan svoje skoke čez plot zamolčal. Kljub njegovi nezvestobi pa mu (za zdaj še) stoji ob strani.

Ryan afero s svakinjo zanika, njegov brat pa mu tega ne verjame in trdi, da je obupen lažnivec. "Ne verjamem ti niti besedice. Lažeš. Kako lahko po vsem tem kdorkoli verjame, da govoriš resnico? Zakaj bi si Natasha to izmislila? To nima nobenega smisla. Zelo pomilovanja vredno je, da zdaj poskušaš vse zanikati," naj bi mu po telefonu dejal mlajši brat Rhodri.

Med pogovorom pa naj bi slušalko telefona pograbila Stacy in svaku dejala: "Rhodri, ni res, preprosto ni res. Ne verjameva Natashi," in prekinila zvezo.

Natasha je sicer izbrala dokaj nenavadno pot, da svojemu možu razkrije svojo nezvestobo. Napisala mu je pismo z naslednjo vsebino: "O tem boš bral jutri," nato pa odletela v Španijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.