Magazin > VIP
34 ogledov

Ryan Phillippe si želi Rihanne

Bivši mož Reese Witherspoon uživa v samskem življenju. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Še pred kratkim naj bi bil igralec Ryan Phillippe sveže zaljubljen v Amando Seyfried, zdaj pa naj bi oko vrgel na Rihanno.

Ryan Phillippe nedvomno ne izgublja časa. Še nedavno se je govorilo o tem, da se je romantično zapletel z igralko Amando Seyfried, zdaj pa so ga opazili v neki restavraciji, kjer je vidno osvajal pevko Rihanno.

 

"Vsi smo opazili, da jo osvaja, a Rihanna je ostala hladna. Skušala je biti prijazna, a mu je definitvno pokazala, da je ne ne zanima," je izdal očividec.

 

Amanda Seyfried Rihanna | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Njegovi prijatelji so izdali, da 36-letni zvezdnik, ki je bil osem let poročen z Reese Witherspoon, trenutno ne išče resne zveze. Tudi z Amando nimata nič resnega. "Nista fant in punca. Sta prijatelja, ki se občasno družita in to je to. Njuna zveza bi se lahko razvila v kaj resnejšega, a se nikoli ni."

 

Igralec po besedah bližnjih skuša karseda najbolj uživati v samskem življenju, kar je dokazal tudi po tem, ko ga je Rihanna zavrnila. Tisti večer mu je družbo namreč delala zapeljiva rjavolaska.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.