Magazin > VIP
61 ogledov

Ryan Phillippe v zvezi z Demi Lovato

Ryan Phillippe, Demi Lovato Flynet
Pevka in igralka Demi Lovato je po poročanju ameriških medijev že več mesecev v zvezi z nekdanjim možem Reese Witherspoon, Ryanom Phillippom.

Demi Lovato, o kateri se zadnje mesece piše predvsem zaradi duševnih težav in težav s prehranjevanjem, naj bi bila že nekaj mesecev v zvezi z 18 let starejšim igralcem Ryanom Phillippom. A ljubezen med njima naj bi se pred kratkim že ohladila, saj je Ryan z bivšim dekletom
Alexis Knapp pred dvema tednoma dobil hčer.

"Med njima je bilo nekaj časa zelo vroče, a Demi ni vedela, da Ryan z nekdanjim dekletom pričakuje otroka. To jo je precej šokiralo," je za neki ameriški spletni portal povedal vir blizu igralca. Ryan je tako že v tretje postal očka. Iz zakona z Reese Witherspoon ima že 11-letno hčer Avo Elizabeth in 7-letnega sina Deacona Reesa.

Demi pa ni edina zvezdnica, s katero se je v tem letu zapletel Ryan. Poleg nje naj bi omrežil tudi Amando Seyfried, a njuna romanca ni trajala dolgo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.