Magazin > VIP
20 ogledov

Ryan še ni pripravljen na zmenke

Ryan pravi, da je danes drug človek, kot je bil pred pol leta. Žurnal24 main
Ryan Reynolds še ni prebolel ločitve od igralke Scarlett Johansson, je pa prepričan, da mu bo nekega dne le uspelo obrniti nov list v življenju.

Igralec in najbolj seksi živeči moški 2010 po izboru revije People Ryan Reynolds je v intervjuju za omenjeno revijo spregovoril o boleči ločitvi od igralke Scarlett Johansson, ki si je že našla novega moškega, igralca Seana Penna.

"Vsak, ki gre skozi ločitev, preživlja boleče trenutke, a nekako prebrodiš tudi to. Jaz še nisem tam, a čutim, da bom, sem optimist. Kako ne bi bil. Je pa vsaka kriza za nekaj dobra. Prebudi te. Moram priznati, da sem danes drug človek, kot sem bil pred pol leta," pravi 34-letnik in dodaja, da še ni pripravljen na novo žensko.

"Trenutno se mi zdi to zelo tuje. V zvezah sem bil vse od srednje šole. Nekateri na to gledajo kot na dobro stvar. Mislim pa, da modrejši to dojemajo kot hišo iz kart," je povedal Ryan, vse nadobudne predstavnice nežnejšega spola pa v slabo voljo spravil še z izjavo, da se najverjetneje nikoli več ne bo poročil.

Kogar piči kača, se boji zvite vrvi.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.