Magazin > VIP
2 ogledov

Ryan slab v postelji

1/2
Žurnal24 main
Če je bila ločitev dveh priljubljenih igralcev presenečenje, pa so zdaj vzroki zanjo morda malce bolj jasni. Ryan je pač slab v postelji.
Za gledanje te vsebine potrebuješ Flash Player.

Internet je obsedel še en seksi videoposnetek. V glavnih vlogah sta znani igralec Ryan Phillippe in ženska srednjih let, ki nad njegovim znanjem ni niti najmanj navdušena.

Igralec je sodeloval v prvoaprilski potegavščini ameriškega televizijskega voditelja Jimmyja Kimmela . V odaji je zaigral presenečenost, ko je voditelj predvajal videoposnetek, na katerem Ryan namešča kamero, nato pa naskoči Kimmelovo varnostnico Veatrice , ki nad njegovimi spolnimi veščinami ni niti najmanj navdušena. "Mamica te bo naučila, kako se to dela ... Kaj si jedel? Smrdi ti iz ust," so le nekatere od žaljivk, s katerimi starejša gospa ozmerja igralca.

Igralec je vidno osramočen zanikal kakršnokoli povezavo s posnetkom in zagotavljal: "Najprej naj povem, da to nisem jaz. Vem, da mi je oseba na posnetku zelo podobna, vendar to nisem jaz." No, na srečo gre le za prvoaprilsko šalo!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.