Magazin > VIP
81 ogledov

S homoseksualci zmedla našo misico

Nina Đurđevič Suzana Kos
Miss Universe Slovenije 2013 Nina Đurđević je z odgovorom na vprašanje o kriminalizaciji homoseksualcev brcnila v temo.

22-letna študentka medicine je že odpotovala v Moskvo, kjer bodo 9. novembra priredili svetovni izbor. Še pred tem je odgovarjala na vprašanja novinarjev in eno vprašanje je našo lepotico popolnoma zmedlo.

Novinarka spletne strani naše največje komercialne televizije jo je vprašala, kako gleda na kriminalizacijo homoseksualcev v Rusiji, zaradi česa je mnogo frizerjev in stilistov letos odpovedalo sodelovanje pri lepotnem izboru. "V bistvu ne bom delala nekih razlik med ženskami ali moškimi. Kaj je, je. Naj bo, tako že mora biti,“ jim je odgovorila.

Lepotičko smo prosili za komentar na ta zmedeni odgovor. "Razlik med ljudmi nikoli nisem delala in jih ne delim glede na spolno usmerjenost, barvo kože ali glede na versko pripadnost. Ljudi preprosto ločujem samo na tiste, ki imajo dobro ali slabo energijo, zato sem še toliko bolj začudena nad dogodki, ki se dogajajo v Rusiji.“

Nina očitno tudi našega vprašanja ni razumela. Vprašali smo jo namreč, kako je njen odgovor povezan s vprašanjem o situaciji homoseksualcev v Rusiji.

Komentarjev 3
  • KOJAK 22:07 22.oktober 2013.

    Pravilen odgovor: Zavzemala se bom za mir na svetu in lačne v Afriki.

  • smejka 16:01 22.oktober 2013.

    bjondica----morda se pa heca

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 13:02 22.oktober 2013.

    . . . zato pa je bila izbrana za Miss Universe Slovenia! Verjetno se še zdaj sprašuje, katera slovenska univerza ji je dala največ glasov . . .