Magazin > VIP
75 ogledov

S peto ženo kar dve poroki

Lady piknik Artur Štern Žurnal24 main
Artur Štern se je s peto ženo že poročil v Vrabčah, morda pa se bosta poročila še v Mariboru.

"Nimam čisto standardnega načina življenja. Imam pet žena: ena se je poročila, druga živi v sosednji vasi, tretja je La Toya, s katero veste, kako je, četrta, Doroteja, je trenutno besna name, vendar se počasi privaja na mojo peto ženo. Trenutno živim z Dorotejo, s katero se imava zelo lagodno, simpatično in veliko prežurava skupaj," nam je zaupal Artur.

Mijo, svojo peto ženo, je spoznal preko prijateljice v Mariboru. Na Vrabčah sta se že poročila, morda pa bosta zvezo proslavila še s poroko na štajerskem koncu: "Lokacije še nisva izbrala, omenja se Lent, Festivalna dvorana, neka graščina ali hiša z bazenom, vsekakor pa bo poroka v Mariboru ali okolici. Financirali jo bodo sponzorji, ki jih je kar veliko, saj bo to na štajerskem koncu zagotovo velik družabni dogodek. Ali poroka sploh bo in kje bo, se bova dokončno dogovorila danes popoldne, zagotovo pa bo odprtega tipa in ne bo snobovska," je povedal Artur.

Žene pa so druga na drugo seveda tudi ljubosumne: "Mija mi postavlja pogoje, eden izmed njih je, da naj Doroteja odide iz mojega življenja, vendar sem ji povedal, da to ne bo izvedljivo," je še dodal Štern.

Komentarjev 1
  • lilihip 09:01 10.avgust 2011.

    glupe Ž kaj češ,če padajo na take