Magazin > VIP
116 ogledov

S pištolo nad pevko Karleušo

Jelena Karleuša Facebook
Med nastopom srbske pevke Jelene Karleuše se je zgodil incident.

Med nastopom pevke Jelene Karleuša v budvanski diskoteki Trokadero se je pred dvema dnevoma zgodil incident. Občinstvo je bilo priča oboroženemu moškemu, ki se je poskušal povzpeti na oder s pištolo v roki. Pozneje se je izvedelo, da je šlo za enega od solastnikov kluba.

Varnostniki so napadalca takoj prestregli in ga zaustavili, pevko pa pospremili do njenega avtomobila, ki jo je v spremstvu odpeljal v hotel.

Poročanja o vzrokih incidenta se razlikujejo. Eni mediji poročajo, da je solastnik diskoteke pevki grozil, drugi pa, da je od nje zahteval, naj gre z odra zaradi nespodobnega obnašanja. Pevka naj bi namreč opolzko govorila, iz občinstva pa potegnila na oder moškega in ga začela slačiti in lizati. Karleuša je napad prijavila policiji, ki že podrobno preiskuje primer.

Na pevkini strani na Facebooku pa je objavljeno, da je črnogorska policija že prijela človeka, ki je grozil pevki. Gre za Gavrila Lekovića - Leka, ki naj bi ji ogrozil življenje.

Odslej bo pevko na nastopih po Črni gori varovala policija.

Komentarjev 2
  • zztop 22:21 29.julij 2013.

    Bravo Leka ti si čovek i ne žena: Kako je nije stid, da se ovako ponaša pred omladinom. Steraj jo sa kafane, majko ji prostačku. :)

  • HansAndersen 22:05 29.julij 2013.

    kdooo?