Magazin > VIP
24 ogledov

S poroko ne bo še nič

Lili se za zdaj bolj kot poroki posveča karieri in sinu Tilnu. (Foto: Katja Kodb Žurnal24 main
Nekdanja televizijska voditeljica Lili Žagar, ki je pred skoraj dvema letoma sprejela snubitev svojega izbranca Marka Potrča, je razkrila, da s poroko za zdaj ne bo nič.

Po rojstvu sina Tilna in zaroki v porodnišnici je na vrsti še poroka. A ne tako kmalu, saj Lili in Marko o njej sploh še ne razmišljata. "Za zdaj ne načrtujeva ničesar, saj niti nimava časa. Trenutno se posvečava drugim stvarem."

 

Lili, ki zelo uživa v poklicu mame, nam je zaupala, da se z Markom zadnje tedne ukvarjata predvsem z njeno kariero. Več podrobnosti pa nam ni hotela razkriti. "V tem trenutku je še prezgodaj, da bi vam karkoli razkrila," je bila skrivnostna mlada mamica.

 

Kljub temu pa nam je uspelo izvedeti, da Lili ostaja v medijskem svetu, a na male zaslone se še ne namerava vrniti. "Po televiziji se mi prav nič ne kolca, saj se ne vidim samo v tem," nam je še zaupala in dodala, da bomo kmalu izvedeli, kako bo nadaljevala svojo karierno pot.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.