Magazin > VIP
3 ogledov

S seksom vzgaja zaročenca

Katy se ničesar ne sramuje, še najmanj svojih oblin. (Foto: Bild) Žurnal24 main
Katy Perry je navdušila svoje oboževalce, saj se je na pol gola fotografirala za naslovnico revije, v intervjuju pa je razkrila, kako ukroti svojega divjega zaročenca.

Le v črnem korzetu in vrtoglavo visokih petah je 25-letna Katy Perry pozirala pred fotografskim objektivom za revijo Esquire. Seksi pevka je svoje prsi pokrila z roko in zapeljivo pogledala v objektiv, ko je fotograf pritisnil na sprožilec.

Niso pa samo revije tiste, ki pritegnejo pozornost. V reviji je objavljen tudi intervju, v katerem Katy razkriva sočnosti iz svojega razmerja s 35-letnim zaročencem Russellom Brandom. "Ko sem ga spoznala, je spal z 80 ženskami na mesec." To je ni motilo, počakala je le, ali ji bo Russell ostal zvest ali bo zbežal. Izkazalo se je, da je on tisti pravi, saj ji bo večno zvestobo obljubil že letos oktobra.

Povedala je, da svojega izbranca ukroti le s seksom in žgečkljivimi fotografijami. "Pošiljam mu fotografije svojih prsi, ker se bova poročila, je to dobro. Menim, da to počno vsa dekleta."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.