Magazin > VIP
129 ogledov

S sinovim očetom Anita ni več skupaj

anita Planet TV
Kmetija: Nov začetek. Anitin sin je med šovom bival pri družinskih prijateljih.

Postavna svetlolasa tekmovalka šova Kmetija: Nov začetek Anita je za Žurnal24 povedala, da je samska. "Samska sem bila že pred vstopom v šov in še vedno sem samska,“ nam je razkrila in dodala, da sta se s partnerjem, očetom njenega petletnega sinčka, zaradi različnih nesoglasij razšla šele pred kratkim. "Lahko bi rekli, da je bila Kmetija obliž na rano, saj v šovu niti enkrat nisem pomislila na bivšega,“ še pravi Anita in dodaja, da je nekdanji partner njen odhod v šov podpiral in da je z njim v dobrih odnosih.

Za sina skrbela njena šefa

Za njenega sina v času njenega bivanja na kmetiji ni skrbel otrokov oče, ampak je bil pri prijateljih. "Stanoval je pri naših družinskih prijateljih, ki sta bila tudi moja šefa. Pri svojem očetu ni mogel ostati, saj ga ni veliko doma, pri mojih starših pa tudi ne, ker imamo kmetijo, za katero skrbi mama. Oče je kot avtoprevoznik namreč veliko na poti.“

Anita nam je v intervjuju sicer povedala, da ji v šovu noben od moških tekmovalcev ni bil vizualno všeč. Značajsko ji je ustrezal le Miha, z nobenim pa ni koketirala, zato ne razume, zakaj sta bili Maja in Maruša ljubosumni nanjo. Več o tem TUKAJ.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.