Magazin > VIP
5468 ogledov

S takšnimi težavami se sedaj soočajo Trumpovi sodelavci

hope hicks Profimedia
Nekdanji ameriški predsednik že kuje načrte za prihodnost, ki bo očitno bolj osamljena. Njegova dva velika zaupnika, Johnny McEntee in Hope Hicks, ki sta mu ob strani stala vse od predsedniške kampanje, sta že odklonila njegovo ponudbo, piše Politico.

Zapustilo pa ga je tudi že več drugih zaupnikov, ki upajo na nov začetek – ta bo očitno za mnoge težaven. "Podajajo si življenjepise in mnogi bi jim radi pomagali,“ je razkril Trumpov nekdanji sodelavec, a trg dela jim na žalost ni naklonjen, saj so zaradi sodelovanja v Trumpovi administraciji na slabem glasu.

Neki drugi vir je razkril, da so nekaterim po 6. januarja, ko je prišlo v Washingtonu do nemirov, ki jih je zanetil Trumpov govor, razveljavili ponudbe. V težavah pa niso le uslužbenci spodnjega in srednjega ranga, ampak na primer tudi nekdanji šef osebja Mark Meadows, ki menda zaradi pomanjkanja opcij razmišlja, da bi se spet pridružil Trumpu.

Mark Meadows | Avtor: Profimedia Profimedia

6. januar je bil za vse Trumpove privržence usoden. Če ne bi prišlo do napada na ameriški hram demokracije, bi bila njihova usoda lahko popolnoma drugačna. Trump bi že začel graditi kampanjo za predsedniške volitve leta 2024 in njegov krog bi se mu pridružil. Sedaj pa so ostali brez možnosti, nekateri so se v upanju na boljše priložnosti iz Washingtona preselili v "rdeče države", kot sta Teksas in Florida.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.