Magazin > VIP
3026 ogledov

S tem se sedaj ukvarja pobegla japonska princesa

princesa mako Profimedia
Za svojo veliko ljubezen se je lani odpovedala nazivu.

Poroka japonske princese Mako z "navadnim smrtnikom" Keijem Komuro je dvignila veliko prahu, saj se je zanj odpovedala svojemu nazivu in se odločila za povsem običajno življenje.

Princesa je svojega moža spoznala na univerzi v Tokiu. Po tem, ko se je razvedelo, da sta se na skrivaj zaročila, so se mediji spravili nad Keija in mu očitali, da se želi z Mako poročiti iz koristoljubja, ker se njegova mama utaplja v dolgovih. Čeprav je Mako vedela, da to ni res, so ji negativni komentarji prišli do živega. Pri princesi se je zaradi stresa pojavila posttravmatska stresna motnja. 

Par je takoj po poroki, na katero ni bilo princesinih staršev, odpotoval v New York, kjer sta se sedaj ustalila. Komura dela v odvetniški pisarni, delo pa si je že našla tudi Mako, je izvedel časnik The Japan Times.

Kot kuratorka naj bi delala v muzeju Metropolitan Museum of Art v New Yorku. To delo jo zagotovo zelo veseli, saj je v Angliji magistrirala iz muzeologije. Medij še poroča, da tam dela kot prostovoljka. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.