Magazin > VIP
1392 ogledov

Sabina Cvilak postala mamica

Marko Vujinić Sabina Cvilak Mediaspeed.net
Operna pevka je Sabina Cvilak je 1.1. 2015 postala mamica.

Nekdanja žena direktorja Slovenske filharmonije Damjana Damjanoviča, operna pevka Sabina Cvilak, je postala mamica. Z znanim kočijažem Marko Vujinićem sta dobila deklico, ki sta jo poimenovala Rene Cvilak Vujinić.

Deklica se je rodila 1.1. 2015 ob 22.40 uri v ptujski porodnišnici. "Cvilakova je povedala, da jo je Rene nekoliko presenetila, saj je prišla na svet deset dni prezgodaj. A si je prihod na svet izbrala s stilom, kot prva v letu 2015. Želi si, da bi veliko spala in se ponoči prebujala čim manj ter da ji bo življenje prizaneslo s kakšnimi težkimi preizkušnjami. Ptujsko bolnišnico je za porod izbrala zato, ker se ji zdi veliko bolj intimna in prijazna, kot mariborska, tukaj pa dela tudi njena ginekologinja,“ so zapisali na spletni strani Splošne bolnišnice Ptuj.

Kot prvorojena deklica v letu 2015 je Rene od Splošne bolnišnice dr. Jožeta Potrča Ptuj v dar dobila verižico s spominskim obeskom, ki jo je mamici podaril Aleksander Voda, ptujsko podjetje Pikapolonica, ki pri obdarovanju sodeluje že polnih dvajset let, je podarilo avtosedež, v imenu podjetja ga je mamici izročila Silva Volgemut, Mestna občina Ptuj denarno nagrado, darilo je prinesel župan Miran Senčar, v imenu Term Ptuj je darilne bone za kopanje podarila Milena Mojzeš, Zavarovalnica Maribor pa je darovalo bone za nakup otroških potrebščin.

Komentarjev 3
  • kapibara 13:49 19.januar 2015.

    Se pravi, je Sabin oreng končka zajahala...

  • OF 12:39 19.januar 2015.

    Kaj pa navadni smrtniki, a tudi dobijo kaj v dar??????

  • Ferluci 12:38 19.januar 2015.

    Sta dobila idejo za ime iz angleške humoristične serije Alo Alo?