Magazin > VIP
91 ogledov

Sabina Mali je zaročena

Sabina Mali Mediaspeed.net
Za slovensko lepotičko je precej težavno leto 2011, vendar se je novo leto zanjo vsekakor dobro začelo – z zaroko.

Nekdanja misica in vizažistka Sabina Mali je v novem letu presenetila z veselo novico. Z njenim fantom, s katerim sta skupaj od poletja, sta se očitno odločila narediti korak naprej v njuni zvezi. Fantova identiteta sicer še vedno ni znana, lepotička pa ga na družabnem omrežju ljubkovalno imenuje Piki. Sabina je le nekaj dni po novem letu na svojem Facebook profilu svoj status 'v razmerju' spremenila v 'zaročena' in s tem prijetno presenetila svoje Facebook prijatelje.

Za 25-letno temnolasko je sicer precej težavno leto 2011, del katerega je preživela v psihiatrični bolnišnici, kjer se je zdravila po živčnem zlomu, vendar je videti, da bo novo leto zanjo bolj veselo.

O zaroki in njenem srčnem izbrancu smo želeli izvedeti kaj več tudi od Sabine, vendar se na naše klice žal ni odzvala.

Komentarjev 4
  • fenomenalencar 16:17 10.januar 2012.

    Svoje psihične težave je opisala sama, vendar niso resnične. Kdo si reže žile zaradi smrti dedka ? Tudi to, da svojega Dejana kliče v javnosti Piki ni na mestu (danes je prišla v javnost identiteta zaročenca). Ko sem videl njegovo ...prikaži več sliko sem takoj vedel za katerega Pikija gre. Tudi on je bil na zaprtem oddelku v Begunjah zaradi poizkusa samomora. Je ljubezen iz obupa vredna vsega tega, kar bo sedaj prišlo v javnost o Pikiju ?? Mislim da ne. Sabina ni zaročena prvič, niti ni prvič v obupu skočila v objem drugega.

  • zlatane 19:03 06.januar 2012.

    ipak je objavljanje po zakonu sporno. tudi to, če nekdo mori, potem pa povejo v občilih, da se je pred tem zdravil. včasih rečeš ja morala, ampak vseno, to je nezakonito in kaznivo. v tem članku so lahko objavili vse ...prikaži več drugo, razen tega podatka.pravzaprav, za vsako objavo tega bi morali dobiti pisno dovoljenje sabine, tako se to dela. mojemu sosedu je medicinska sestra stikala po kartoteki in nekaj našla, to povedala po vsej vasi, ta človek danes nima več življenja, nikamor več ne more v vasi, na nobeno prireditev, da s strani vaščanov ne bi imel problemov in je raje doma. takrat še diagnoze niso bile kodirane. od tega je 15 let in še danes ni nič boljše. pa ga dobro poznam kot mejaša, jemlje zdravila, je pod zdravniškim nadzorom in je ful fajn človek, za tisto medicinsko sestro pa tega ne morem reči, ima milion vaških grehov na duši, pa tudi izven naše vasi jo nekateri poznajo kot velik šus

  • raviotar 17:26 06.januar 2012.

    @zlatane....Sabina Mali je kar sama oznanila svoje psihične težave v večih intervjujih z obširno razlago kako, zakaj itd...tko da ne gre za nobeno neželeno razkrivanje:)