Magazin > VIP
43 ogledov

Sabina se bo na mlajšega še morala navaditi

Sabina Remar, Tomaž Kralj Mediaspeed.net
Sabina Remar se je pred kratkim razšla s 17 let starejšim Tomažem Kraljem, zdaj pa je srečno zaljubljena v šest let mlajšega golfista Martina Staniča.

Manekenka Sabina Remar je, kot smo že poročali, konec avgusta po dveh letih končala razmerje s premožnim poslovnežem Tomažem Kraljem. Zveza se je sicer začela krhati že pred kakšnim letom, vendar sta se jo vseeno trudila obdržati. "Mislim, da sva se imela zelo rada in nisem želela kar takoj, ko so se pojavile težave, obupati. Za zvezo sem se borila in sem jo želela obdržati. Upala sem, da se bodo določene stvari spremenile, ampak na koncu sva ostala na isti točki," je za revijo Story povedala lepotica.

Sabina se je iz njegove hiše izselila že decembra lani, v upanju, da bo to kaj pripomoglo k njuni zvezi, vendar sta se po letošnjem skupnem poletnem oddihu odločila dokončno raziti. "V najinem odnosu ni bilo spoštovanja in zaupanja ter posledično napredka. So stvari, mimo katerih ne morem, in bolje je, da sem sama. Imela sem ga rada, vendar so se vedno znova pojavljale situacije, v katerih sem bila degradirana in obravnavana na način, ki si ga nisem zaslužila. Nekaj časa sem to še prenašala, vendar se je to tolikokrat ponovilo, da sem ugotovila, da ne bo nikoli drugače," je še razkrila.

Manekenka pa ni dolgo samevala, saj so jo že kaj kmalu po tem ujeli z novim partnerjem, profesionalnim igralcem golfa Martinom Staničem, ki je v nasprotju s 17 let starejšim bivšim tokrat od Sabine mlajši šest let, na kar se bo sicer morala še navaditi, je povedala.

Z Martinom sta se spoznala že kar nekaj časa nazaj, vendar sta ta čas, ko je bila Sabina še v zvezi, ohranjala le prijateljske stike. Zdaj pa se lahko mirno prepuščata sladkostim sveže ljubezni. Poleg tega se nekdanja miss universe namerava posvetiti tudi svoji manekenski karieri.

Komentarjev 2
  • 1111 19:07 16.september 2011.

    naša pa ni taka...

  • allstarr111 12:04 16.september 2011.

    15 letna hčer doma pove da je noseča.Mati pade v nezavest, Fotr znori in že kuje kako bo nesrečnika ki zaplodil otroka masakriral.Pride pismo da se bo oče otroka oglasil za vikend da se pomenijo.V nedeljo se ...prikaži več pred bajto ustavi najnovejši Ferrari in iz njega izstopi gospod v 50 letihFotr spet znori da bo pedofila ubil ipd, mama pa pravi poslušajva prvo kaj bo povedal.Starejši gospod pove da je lastnik nekaj tovarn in bajno bogat italijan, ter predlaga: Če bo fantek podeduje vse moje premoženje, če bo punčka podedije polovico.Fotr ga takoj popravi, če ne bo nič, jo boš napičil še enkrat. Ni važna razlika v letih, če le ima moški dovolj denarja. :)