Magazin > VIP
19 ogledov

Sabina vozlov ne zaupa nikomur

Sabina Remar, Tomaž Kralj Mediaspeed.net
Nekdanja misica Sabina Remar poletje trenutno preživlja za knjigami, čez nekaj tednov pa se bo odpravila na barko, kjer bo prevzela vse vajeti.

Simpatična manekenka Sabina Remar zadnje dneve ne uživa na soncu, temveč se pridno uči in trudi, da bi čim prej končala s študijskimi obveznostmi. Lepotičko do diplome iz kadrovskega menedžmenta loči le še pet izpitov, zato se na lepo vreme ne ozira. "Jaz se kar prepričam. Se zaprem v sobo in se učim, to je stvar odločitve. V mislih imam tisti občutek, ko narediš izpit, in to me žene naprej." Predvsem pa jo naprej ženejo ponudbe za delo, ki že prihajajo, zato je motivacija toliko večja. "Ponudb je veliko, ampak najprej moram diplomirati. Rada bi imela redno službo, to mi kar manjka."

Vozlov ne zaupa nikomur

Sabina se bo za knjigami potila do polovice julija, potem pa se bo z izbrancem Tomažem, s katerim sta pred nekaj meseci obnovila zvezo, odpravila na zasluženi dopust. "Šla bova na barko, pluti pa nameravava večinoma po Dalmaciji. Predvsem si želiva odkrivati otoke, ki jih še nisva videla." Sabina pa na počitnicah ne bo samo poležavala, saj pridno sodeluje pri jadranju in pomaga Tomažu. "Jaz imam čez vrvi. Zavezovanja in odvezovanja ne zaupam nikomur, jaz sem glavna pri tem (smeh). Čeprav še nisem naredila izpita, sem se naučila delati vse vozle, zato nikogar ne spustim zraven," nam je zaupala in hudomušno dodala: "Sicer je Tomaž kapitan, ampak bi to morala biti jaz, glede na to, koliko delam (smeh)."

Nekdanjo misico smo vprašali tudi, kako se zdaj obnese razmerje s Tomažem, a nam je zadržano odgovorila, da tega ne želi komentirati, vseeno pa je dejala, da se imata "lepo".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.