Magazin > VIP
2 ogledov

Sadež zmagal v kockanju

070708-slon-sadez-ivz Žurnal24 main
V tetrisu znanih Slovencev je z vso konkurenco pometel Sadež – za njim sta se uvrstila Omar Naber in Nina Pušlar.
"Po pričakovanjih sem seveda zmagal. Dobil sem potovanje na Kreto – sumim, da bo alkohol. Slonu bom sporočil, da sem zmagal, a se mi zdi, da bo rekel, da ga ne briga," je po zmagi znanih Slovencev v tetrisu povedal Sadež in dodal, da je to igro prvič igral še v osemdesetih na commodorju in game boyu ter da bi najraje igral proti Eminemu, ker se mu zdi, da "model" obvlada.

Dogodek, ki se je odvijal v sklopu državnega prvenstva v videoigrah, je povezoval raper Pižama, na turnirju pa so sodelovali še Erik Ferfolja, Omar Naber, Nina Pušlar, Adel, misica Nataša Pinoza in Sara iz Big Brotherja, ki je sicer na tekmovanje zamudila in nato na koncu odigrala simbolično rundo proti Sadežu ter tako ali tako izgubila.

"Če bi lahko igral videoigro proti katerikoli slavni osebi, bi bil to Michael Jackson. Ampak ne tetris, temveč Super Mario,"
je tik pred finalom izjavil Omar Naber, ki je na koncu pristal na drugem mestu.

"Sicer se zelo dobro počutim v moški družbi, a danes mi očitno ni šlo najbolje, čeprav sem dosegla tretje mesto. Vadila nisem nič, ker si niti na računalnik nisem znala naložiti igre, ki so mi jo poslali. Omarja pa bi najbrž jaz lahko premagala v plesu, saj sem že nekajkrat plesala z njim (smeh)," je po polfinalu povedala Nina Pušlar.

Obiskovalcev in radovednežev poleg računalniških "frikov", ki so le bežno spremljali dogajanje na odru, ni bilo kaj dosti, tako je tudi podelitev pokalov minila brez aplavza in le z bliskavicami fotografov pod odrom, kar je Omar komentiral, da je "skoraj tako, kot bi zmagali na Emi".
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.