Magazin > VIP
23404 ogledov

Saj ni res, pa je! Slavna Marija mesec dni po porodu spet noseča

Marija Mikić instagram
V letu dni bo pevka tako rodila kar dvakrat.

Srbska pevka Marija Mikić in partner Jovan Pantić sta se pred štirimi meseci razveselila rojstva hčerke Đurđe. Čeprav je Marija pred tremi meseci rodila, je ponovno noseča. Vest je delila tudi preko družabnega omrežja, kjer je med drugim pojasnila: "Izvedela sva, ker sem bila hudo prehlajena in sem celo sumila na korono, zato mi je v lekarni kupil korona test, nekaj zdravil in test nosečnosti. Bila sem v šoku, nisem si mislila, da je mogoče."

Mediji so sprva objavili, da je zanosila tri mesece po rojstvu, a je pevka kmalu sporočila, da to ni res. "Videla sem naslove, da sem zanosila tri mesece po rojstvu hčerke, v resnici pa sem zanosila po enem mesecu! Noseča sem že tri mesece," je povedala mlada mamica in dodala, da jo v manj kot letu dni čakata dva poroda. "Razlika med otrokoma bo 10 mesecev." Čeprav pevka ni niti pomislila na to, da bi lahko bila tako kmalu po rojstvu ponovno noseča, je njen partner Jovan že od začetka trdil, da je. Glede na to, da sta se kar nekaj časa trudila, da je Marija zanosila ter rodila hčerko, je bila vnovična zanositev še toliko večje presenečenje.

Komentarjev 3
  • Marija Logar 19:44 29.oktober 2022.

    Ne razumem, kako sta se pred štirimi meseci razveselila rojstva hčere, če v naslednjem stavku piše, da je pred tremi meseci rodila

  • Avatar karjola
    karjola 09:17 29.oktober 2022.

    Who cares.

  • djdj 09:08 29.oktober 2022.

    Njen partner je dejal, da je bil seks po porodu, kot bi hrenovko po hodniku metal. ;)