Magazin > VIP
28 ogledov

Šaljivi Clooney in "Majhen penis v avtu"

George Clooney, Matt Damon, Brad Pitt Reuters
George Clooney, ki je pred kratkim dopolnil 50 let, se rad ponorčuje iz svojih prijateljev. Vendar pa se občasno tudi sam znajde v vlogi žrtve potegavščine.

Leta prav nič ne škodijo veseljaškemu duhu hollywoodskega šarmerja Georgea Clooneyja. Igralec je namreč v svojem krogu prijateljev znan po grobih šalah. Nekoč je svojemu producentu, ki je od vinjenosti zaspal, napolnil hlače z bonboni, na avto Brada Pitta pa je nalepil oznako "Majhen penis v avtu". Poleg tega je že večkrat vzel telefone svojih prijateljev ter z njimi slikal svoj penis, ki mu je nataknil očala.

Vendar pa mu tudi oni ne ostajajo dolžni. "Moji prijatelji so z mano neusmiljeni. Brad Pitt in Matt Damon sta prav kruta," je še povedal v intervjuju za revijo Parade. "Včasih sta mi ves čas spreminjala sporočilo na telefonski tajnici. Seveda je bilo to prej, ko smo jih še imeli. Moje sporočilo sta spremenila v nekaj groznega in pozneje tega nikakor nisem mogel popraviti. To je bilo vedno briljantno," je z nasmehom na ustih priznal Clooney.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.