Magazin > VIP
27 ogledov

Salma Hayek užalila svoj narod

Salma Hayek FameFlynet
Igralka Salma Hayek je s komentarji o svoji dediščini užalila oboževalce v svoji domovini Mehiki.

Salma Hayek je za nemško izdajo revije Vogue nedavno dala intervju, v katerem je med drugim spregovorila tudi o novi vlogi v filmu Savages, v katerem upodablja vodjo mehiškega kartela. "Ponosna sem, da sem lahko del tega filma in da lahko sodelujem z odličnimi igralci. Iskreno, imam zelo malo spominov na to, kako je biti Mehičan. Moje življenje je zdaj popolnoma drugačno."

Čeprav so njene besede objavljene v nemški reviji, so hitro našle pot do jeznih mehiških oboževalcev, ki zvezdnico obtožujejo, da se je oddaljila od svojih korenin in svojega naroda. Očitajo ji, da je svojo dediščino zamenjala za razkošno življenje v Franciji, kjer živi z možem François-Henrijem Pinaultom. "Kaj je mislila s tem, ko je rekla, da je pozabila na to, kako je biti Mehičanka? Da je preveč francoska in preveč bogata za naše korenine?" se je jezil neki oboževalec, nekdo drug pa ji je sporočil: "Nikoli ne pozabi, od kod prihajaš, Salma. Denar lahko hitro pride in tudi hitro gre."

Salma se je že odzvala na kritike svojega naroda in dejala, da so se njene besede izgubile v prevodu. "Nikoli nisem zanikala svoje dediščine ali kulture. Vse moje življenje se trudim predstavljati Mehiko, kar počnem s ponosom. Žalosti me, da so drugače moje besede razumeli mnogi."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.