Magazin > VIP
38 ogledov

Salma začela kot čistilka in prostitutka

Salma Hayek Žurnal24 main
Igralka Salma Hayek se je sledeč svojim sanjam, da si ustvari igralsko kariero, pred 23 leti odpravila iz Mehike v Ameriko. Njeni začetki pa niso bili nič kaj obetavni.

"Ko sem prišla v Ameriko, sem dobivala le majhne vloge čistilk in prostitutk. Prepričana sem, da so bile režiserjem privlačnejše plavolaske brez naglasa," je povedala Salma Hayek, ki je zdaj uveljavljena igralka, režiserka in producentka.

Zvezdnica je imela le 22 let, ko je iz rodne Mehike prišla v Hollywood. Obdobje, ko je prejela kar precej zavrnitev, je bilo zanjo precej boleče. "Ljudje so mi pravili, da se trudim brez uspeha. Govorili so mi, naj se poročim in si ustvarim družino," se spominja.

Prvo večjo vlogo je dobila leta 1995 v filmu Desperado. "Osemnajst let sem delala na sebi kot igralki, da bi si pridobila spoštovanje drugih. Potovanje je bilo težko, vendar uspešno," je zadovoljna temnolasa lepotica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.