Magazin > VIP
115 ogledov

Salmina travmatična nosečnost

Francois-Henri Pinault Salma Hayek FameFlynet
V sodnem sporu, ki ga je Linda Evangelista sprožila proti možu Salme Hayek, je na dan prišla informacija o igralkini težki nosečnosti.

Francois-Henri Pinault je z Lindo Evangelisto imel kratko, a zelo plodno razmerje. Manekenka je z milijarderjem zanosila, ker pa otroka ni želela splaviti, jo je Pinault zapustil. Kmalu po koncu zveze z lepotico se je Pinault zagledal v igralko Salmo Hayek, s katero se je 18 mesecev pozneje tudi poročil.

Ko je Salma zanosila, je Pinault Evangelisto prosil, naj tožbe za preživnino ne obeša na veliki zvon. Salmina nosečnost je bila namreč zelo travmatična. "Rekli so nama, da ima otrok Downov sindrom. Lindo sem prosil, naj s pravnim postopkom priznanja očetovstva počaka do Valentininega rojstva," je pričal Pinalut, ki bo, če bodo sodniki na strani njegove bivše, za sina mesečno plačeval 32 tisoč evrov preživnine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.