Magazin > VIP
31862 ogledov

Salome: Ljudje ne verjamejo, da to delam

salome Instagram
Med korono odkrila svoj talent.

V zadnji epizodi šova Riba, raca, rak tega tedna je kuhala Salome. Pričakovanja so bila visoka, saj so vsi vedeli, da je v kuhinji prava mojstrica. Talent za kuhanje je odkrila, ko je kuhala v šovu Masterchef, med krizo, ki jo je povzročil kovid, pa je Salome odkrila še en talent - slikarski.

Njeni gostje so bili nad njenimi portreti navdušeni. "Med korono je odkrila svoj talent. Da celo življenje ne veš, da lahko nekaj takega narišeš ..." je brez besed ostala Saša Lešnjek. "Ljudje običajno ne verjamejo, da to delam. Naj vidijo, da Salome ustvarja še kaj drugega. Vesela sem, da sem lahko predstavila svoje delo, svoj konjiček," pa je povedala Salome.

Beseda za mizo seveda ni tekla le o njenih umetninah in hrani ... Ko jo je David Amaro vprašal, kaj o sebi skriva, je Salome odvrnila. "Nič več. Tega obeska sem se rešila." 

David je poudaril, da je Salome pomembna oseba "na mavrični platformi". "Salome je oseba, ki je krojila pot za ljudi, kot sem jaz. Brez tebe ne bi bil zmožen stopiti na oder in povedati svojo zgodbo ... če ne bi tega ti naredila že pred 30 leti, ko je bilo to še bav bav. Ne bi bilo Amara, če ne bi bilo Salome," je poudaril.

"Morda sem bila, ko sem se razkrila pri 14 letih, v težji situaciji. Tako da sploh ne vem, kaj je 'omara'. To, da si v 'omari', ni življenje. Človek je srečen, ko živi svobodno. /.../ Ponosna sem na Nenada, saj se lahko njemu zahvalimo, da danes z vami sedi Salome," pa je povedala uspešna umetnica in dodala, da je vesela, če je bila komu v navdih. 

Komentarjev 12
  • leonardo 10:41 04.junij 2023.

    Boštjan, jaz bi rekel, da si prej ti spolni iztirjenec kot Salome. Človek se rodi takšen ali drugačen. Če si je uredila življenje kakršnega si pač je, tebe to najmanj briga. Lepe slike, res. Nekaj pa bi kljub temu pripomnil. ...prikaži več Kaznoval bi vsakogar, ki 14 letniku ali letnici dovoli spreminjati spol. Ko človek dozori naj se odloči po svoji volji, nekateri starši pa pomagajo svojim mladoletnim otrokom do trenutne muhe / ali pa tudi ne/ ko še nima izoblikovane osebnosti. Najprej pa bi kaznoval zdr.

  • kapibara1 18:07 03.junij 2023.

    "Ne Na D" se kruha slikarskega ne bo najedel.. Ali že jemlje pri teh letih zdravila za prostato ?

  • ecco 13:11 03.junij 2023.

    Kar tako naprej Salome!