Magazin > VIP
24 ogledov

Salome pričakuje naraščaj

salome Facebook
Najslavnejša slovenska transdiva Salome pričakuje prihod novega člana družine, saj je njena psička Kaly breja.

Salome se je pred tremi meseci preselila na Štajersko, kjer se že počuti kot doma in Ljubljane sploh ne pogreša več. "Moram povedati, da so se zgodile same pozitivne spremembe. Našla sem si službo, preselila sem se v lepo hišico pod Pohorjem, imam nove prijatelje ... Štajerci so me zelo lepo presenetili, saj nisem vedela, da so tako prijazni. Navdušena sem!" nam je zaupala in dodala, da ima tudi njena psička lepo novico. "Kaly je breja (smeh)! Psičke bom oddala, ampak premišljujem, da bi obdržala eno samičko. Moram še malo razmisliti."

Priljubljena transdiva nam je ob tem še povedala, da si je v Mariboru hitro našla novo službo, pripravlja pa tudi nekaj novega. "Delam v nekem lokalu, organiziram zabave, kmalu pa bom začela v nekem kozmetičnem salonu strankam lepšati nohte. Za prihodnost imam tudi nove načrte, a zaenkrat o tem ne bi govorila, trenutno samo prosim Boga, da se vse uresniči. Pustite se presenetiti."

Komentarjev 8
  • Oseba_ 21:49 05.december 2012.

    Kakšen naraščaj !?! Zakaj zavajate ljudi z takimi naslovi ?!?! A boste za vse breje psice pisali ?

  • Scott 20:56 05.december 2012.

    Čudno,da ne napišete,da ima zelo rada živali;ampak najraje na krožniku !

  • markus 17:47 05.december 2012.

    Salome je the best. Poznam jo osebno in kdorkoli napiše, reče kaj nesmiselnega proti njej, se vidi, da je ne pozna. Vtikajte se raje v politike in ljudi, ki drugim delajo slabo.