Magazin > VIP
72 ogledov

Salome prisiljena zapustiti Ljubljano

Salome mediaspeed
Salome zapušča Ljubljano, saj v prestolnici nikakor ne najde službe.

"Selim se, zakaj ne. V Ljubljani ne najdem službe, zato bom poskusila v Mariboru. Upam, da si bom tu uredila življenje in se mi ne bo treba vračati v prestolnico," nam je zaupala Salome in dodala: "Ljubljane sem se malo naveličala, želim si spremembe, drugega okolja, druge energije, tudi prijatelje imam v Mariboru, če mi ne bo všeč, pa se lahko še vedno vrnem v Ljubljano."

Ker se je starleta za selitev odločila praktično z danes na jutri, smo posumili, da je vmes tudi ljubezen, vendar nam je Salome zagotovila: "Ne, kje pa, ljubezen me ne zanima, rabim delo."

Komentarjev 8
  • Ivan Pergossi 13:06 15.avgust 2012.

    Ni ne prvi ne zadnji oz. prva in zadnja.

  • linka 08:22 10.avgust 2012.

    hja ,delati naj začne in ne samo žurat...kaj pa je mislila ,da bo lahko narod večno nap.....devala....mogoče pa imajo kaj dela v njenem domačem kraju...saj je tam zdaj sezona ! Torej kar je zanič pa v Maribor..

  • Oxxo 18:23 09.avgust 2012.

    Ja Salome oz. ex Nenad ... leta naredijo svoje ane. Si se tako in drugače, zelo pa medijsko znucal-a... Ljudje so se tebe naveličali in ne obratno! Ampak ti agresivno negiraš vse kar se ne strinja s tabo. Kdo te ...prikaži več bo pa s tako konfilktno naravo vzel v službo?Tisti, ki so te obiskovali so se te naveličali... aaahhh kje so časi celovške... a?Pa vse na črno... nobenega davka ne plačat državi... Gledalci TV so se te tudi naveličali in spoznali kakšen-a si... Bo treba s trebuhom in nižje za kruhom ...