Magazin > VIP
93 ogledov

Salome: "Tako sem besna, da bi ji razbila glavo"

Salome Žurnal24 main
Slovenska transdiva je spor s svojo nekdanjo delodajalko za kratek čas prenesla tudi na Facebook.

Najslavnejša slovenska transseksualka Salome je na svojem Facebook profilu izrazila ogorčenje nad svojo nekdanjo delodajalko, ki naj bi ji že dva meseca dolgovala plačilo v vrednosti 180 evrov za delo v nekem lokalu v Kamniku. "Iz ponedeljka v ponedeljek mi obljublja denar, tega ponedeljka pa od nikoder," je zapisala jezna Salome, ki je lastnico lokala označila za "lažnivko in prevarantko", ki kljub temu, da ima dolg do nje, na veliko zapravlja. Svojo plačo si je, kot je navedla, pošteno zaslužila v lokalu, kjer so jo poniževali in pljuvali po njej. V navalu jeze je še zapisala: "V tem trenutku sem tako besna, da bi ji razbila glavo."

Salome je s svojim sporočilom spodbudila številne sočutne komentarje svojih Facebook prijateljev, ki so jo nemudoma podprli v njenem ogorčenju, vendar je svoje objave kasneje umaknila z zida.

Za komentar smo želeli povprašati tudi lastnico lokala, katere ime hranimo v uredništvu, vendar nam je žal ni uspelo dobiti.

 

 

Komentarjev 1
  • Mateja Jazbinsek 22:05 28.marec 2012.

    pozdravljenine moram mimo da ne komentiram. Tudi jaz sem tej gospodični pomagala v lokalu in sem vedno dobila plačano do zadnjega centa. Tudi gostje v tem lokalu so zelo kulturni in nobenemu ne rečejo žal besede. Če pa ...prikaži veča gospodični Salome ni odgovarjalo delo v tem lokalu bi lahko takoj prenehala z delom namesto da je ˝KAO˝ poslušala žaljivke in bila deležna pluvanjalep pozdrav