Magazin > VIP
80 ogledov

Samanta obtožena izsiljevanja in kraje

Žurnal24 main
Samanta Škrjanec, ki je izpadla v šesti oddaji Slovenskega top modela, in njen soprog naj bi izrabila finalistke tekmovanja Miss Eco Slovenije 2010, kar pa ostro zanikata.

Finalistke omenjenega tekmovanja Samanto in njenega soproga Borisa obtožujejo neprofesionalne organizacije, stalnega odpovedovanja dogodkov, izsiljevanja, kraje, siljenje pitja alkohola, šikaniranja in poskusov spolnih zlorab. Med drugim naj bi bile tekmovalke vabljene na "zasebno fotografiranje" v sobo Samantinega moža, ki jih je menda silil v erotične poze.

Na TV3 se od zadeve distancirajo
Uroš Štanc, predstavnik za odnose z javnostmi na TV3, je povedal, da je v njihovem interesu, da Samanto kot vse ostale tekmovalke zaščitijo, toda da je omenjeno tekmovanje Samantina osebna stvar, od katere se distancirajo.

Dekleta so še povedala, da so neprestano poslušala prepire med zakoncema Škrjanec, ki sta eden drugega blatila, ko drugega zakonca ni bilo v bližini. Zakonca pa sta se menda znašala tudi nad dekleti. "Neprestano smo poslušale sledeče: a se ne znate postavit, ste tako neumne, skrijte ta špeh, boke gor … kako pa fu*ate doma?" Menda sta zakonca dekletom ponujala tudi, da "bi se šle escort".

Mastno plačale za frizuro
Dekleta so ogorčena tudi nad zasoljenimi cenami, ki so jih morale plačati pri frizerju na tekmovanju. "Zavedamo se, da na večini tekmovanj tekmovalke določeno storitve frizerjev tudi plačajo, toda kjer same želijo. Me pa smo morale pri točno določenem frizerju odšteti med 90 in 200 evrov za ureditev pričesk," pravijo zgrožene tekmovalke.  

"Ukradla mi je idejo!"
Mateja Vovk, ena od finalistk, ki so od tekmovanja odstopile, je za zurnal24.si povedala, da ji je Samanta pesniško zbirko, ki naj bi jo kmalu izdala, ukradla. Prav tako naj bi ji ukradla idejo o ekokolekciji, zgrožena pa je tudi nad Samantinimi izjavami, da bosta z možem "posvojila črnčka". Po besedah Vovkove tekmovalke nimajo namena očrniti Samante in njenega moža, želijo le, da se jim javno opraviči. "Če tega ne bo storila, resno razmišljam o tem, da bi jo tožila," je povedala Vovkova, ki si skupaj s tekmovalkami želi le enega – da se njihova imena nikoli več ne bi povezovala s Samanto Škrjanec.

Odstopili tudi idejni vodje

Od tekmovanja pa niso odstopile le tekmovalke, temveč tudi idejni vodje, ki so podpisali pogodbo s Samantinim podjetjem Korak protokol d. o. o. "Žal so nas organizatorji zavajali, zamolčali dejstva, ki smo jih absolutno prepovedali, kar zdaj pripovedujejo tekmovalke. Pogodbo smo na začetku oktobra odpovedali in najbolj absurdno je to, da se tega v Korak protokolu d. o. o. ne držijo. Večkrat smo se želeli pogovoriti in na miren način rešiti težavo, vendar komunikacija nikakor ni mogoča, zato smo primer predali odvetniku," so sporočili.

Samanta: "Ničesar nisem ukradla"

Za komentar smo poklicali Samanto, ki obtožbe nekdanjih tekmovalk zanika. "Želim si, da bi zadevo rešili na miren način. Če to ne bo mogoče, bom prisiljena predložiti dokaze, ki jih imam in dokazujejo nasprotno od tega, za kar me obtožujejo," je povedala Samanta, ki zanika, da je Vovkovi ukradla pesniško zbirko. "Z njeno pesniško zbirko nimam ničesar, sem ji pa hotela pomagati pri izdaji njene. Ker tega ni želela izpeljati primerno, sem se od tega distancirala," je povedala Samanta, ki pravi, da bo tudi ona zahtevala javno opravičilo. "V nasprotnem primeru bom javnosti pokazala dokaze zoper Matejo, zaradi katerih se bo želela odseliti v Afganistan," zaključuje.

Na njene grožnje se je odzvala Vovkova, ki Samanto poziva, naj razkrije del svoje pesniške zbirke in pravi, da se ji bo opravičila, če ne gre za njeno zbirko. Vovkova pravi, da se po novinarski konferenci, ki so jo tekmovalke sklicale za torek 2. novembra, ne želi še naprej izpostavljati v medijih glede dogodkov v zvezi s tekmovanje Miss Eco SLovenije 2010.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.