Magazin > VIP
54 ogledov

Samomor v družini Kennedy

Robert F. Kennedy mlajši, Mary Kennedy Reuters
V 52. letu starosti si je življenje vzela druga žena Roberta F. Kennedyja mlajšega, Mary Kennedy.

Kennedyjev klan se je včeraj soočil s še eno žalostno izgubo. Nekdanjo ženo Roberta F. Kennedyja mlajšega. Mary Kennedy so v sredo popoldne našli mrtvo na njenem domu v Bedfordu v New Yorku. Obesila se je v skednju. "Globoko obžalujemo smrt naše ljubljene sestre Mary. Vsi, ki smo jo ljubili, bomo močno pogrešali njen žareč in ustvarjalen duh," je povedala njena družina v izjavi za javnost. "Naše srce je z njenimi otroki, ki jih je ljubila brez zadržkov."

Njen prijatelj je medijem izdal, da se je Mary borila z depresijo, zato ga samomor ni presenetil. Kot je še povedal, naj bi imela Kennedyjeva po ločitvi velike finančne težave. "Bala se je, da bo Robert zmanjšal njeno preživnino in bo morala razglasiti bankrot."

Mary se je s članom družine Kennedy, radijskim voditeljem in okoljskim aktivistom Robertom poročila leta 1994. Maja leta 2010 je Robert po 16 letih zakona, v katerem so se jima rodili štirje otroci, vložil zahtevek za ločitev. Mary se je le tri dni zatem znašla navzkriž z zakonom zaradi vožnje pod vplivom opojnih substanc.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.