Magazin > VIP
34200 ogledov

Samska Tori Spelling sedaj objavlja takšne fotografije

Dean McDermott Tori Spelling FameFlynet
Kaj je na njej še naravnega, ve le ona …

Da bi ustavili ali upočasnili proces staranja, se marsikdo zateka k lepotnim strokovnjakom. Polnila, botoks, liftingi, vsadki … Slavni in bogati za svoj videz zapravljajo bajne vsote denarja, med njimi je tudi Tori Spelling, o kateri se sicer šušlja, da ima finančne težave, in to tako hude, da si ne more privoščiti ločitve od moža, očeta svojih petih otrok.

Po najavi dveh novih delov MTV šova Messyness pa si je hčerka znanega producenta Aarona Spellinga, očeta najstniške nadaljevanke Beverly Hills 90210, očitno kljub temu privoščila "prenovo“. S spodnjim posnetkom je sledilce obvestila o novostih glede svoje kariere, a bolj kot na te novice so bili njeni oboževalci pozorni na njen videz. "Mislila sem, da gledam Khloe Kardashian,“ je zapisala komentatorka, nekdo drug pa je dodal: "Ni mi všeč. Zakaj ne bi bila takšna, kot si?“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling)

Komentarjev 1
  • Boris 18:11 26.avgust 2021.

    Če je bila njena odločitev, prav. So pa te silikonske slikice bolj samo za v galerijo, torej da se jih obesi in gleda z varne razdalje. Aja, pa plačat je treba. Znotraj pa še bolj gnijejo kot pa normalni.