Magazin > VIP
40 ogledov

Samski, a ne osamljeni!

Samski estradniki so nam zaupali, da jim za valentinovo ne bo prav nič manjkalo.

La Toya | Avtor: Promo Promo
Darilo si bo kupila sama

La Toya pravi, da se bo pocrtljala kar sama: "Bom praznovala, si bom kar sama kaj kupila. Saj imam prijatelje, vendar še niso moji fantje. Ko sem imela partnerja, sva ta dan vedno preživela skupaj in še danes me kliče. Saj veste, fantje so še vedno lahko zaljubljeni. Takrat sem si pač izbrala kariero. Morda bo pa letos prišel pravi."


Julijana Gostilna išče šefa | Avtor: Aljoša Kravanja Aljoša Kravanja

Valentinovo bo delavno

"Valentinovo bo delovno, tako da ga bom na svoj način praznovala v Gostilni. Sicer pa se mi zdi za valentinovo dovolj že drobna pozornost, saj je zame to komercialni praznik, bolj so mi pomembne drobne pozornosti čez leto ali za obletnico," nam je zaupala Julijana Krapež, ki princa na belem konju še čaka: "Ko me zadane, me zadane. Tudi, če veš, česa si želiš, te včasih privlači čisto drugačen tip človeka, saj kemija naredi svoje. Važno je, da se razumeš."

Andrej | Avtor: POP-TV-2 POP-TV-2

Pri ženski išče karakter

Na praznik zaljubljence pa o svojem samskem stanu ne bo imel časa razmišljati Andrej Murko: "Za valentinovo imamo kar polno gostilno, tako da ne bom razmišljal o tem, da sem samski, ker bom delal in zadovoljeval zaljubljene goste. Pripravljam jim dve novi kreaciji. Ko sem bil v zvezi sem bolj kot valentinovo praznoval obletnice. Treba je spomniti partnerko, kako se imava fino. Ni pa potrebno pretiravati. Važno je, da se spomniš na take zadeve." In kakšna gospodična bi pritegnila samskega kuharja?

"Pri ženski iščem karakter, da se da normalno pogovarjati. Pritegnejo pa me različne stvari, včasih oči, način govorjenja ali postava, čeprav je ta še najmanjši faktor."

Punce s hudo ritko, pozor!

Marko Šobot | Avtor: Arhiv organizatorja Arhiv organizatorja
Mister Slovenije 2012 Marko Šobot valentinovega ni nikoli praznoval: "Ne bom praznoval, tudi sicer ne dajem poudarka na valentinovo, dan kot dan. Definitivno bi mi bil kakšen drug dan bolj pomemben, npr. rojstni dan od partnerice, obletnica … Sicer pa sem mnenja, da svojo naklonjenost pokažeš ne glede ali je valentinovo ali pa kakšen drug dan. Majhne stvari so tiste, katere na koncu štejejo."

Kakšno dekle pa išče najlepši Slovenec? "Iskreno, družabno, nasmejano, pa hudo ritko mora imeti (smeh)."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.