Magazin > VIP
198 ogledov

Samski Miha Kavčič namesto v New York v Tokio

mha kavčič
1/6
Žurnal24 main
Nekdanji tekmovalec šova Kmetija: Nov začetek Miha Kavčič je spet samski. Na potovanje na Japonsko ga je zato pospremil prijatelj.

Miha Kavčič, ki smo ga spoznali v šovu Kmetija: Nov začetek, je spet samski. Za njegovo zvezo je bila usodna daljava, saj Paisley živi v New Yorku. "Že lep čas nisva skupaj. Zveza na daljavo je kar precej težka zadeva in žal mi je, da se ne moreš kar tako preseliti. Zaradi diplome in šova se je moja selitev ves čas prestavljala, tako da sva čez čas dojela, da je najbolje, da se najini poti razideta. V New York se sicer vračam poleti prihodnje leto. Kako bo takrat, ne upam napovedati. Paisleya imam kljub vsemu še vedno rad,“ je Miha povedal za Žurnal24.

Namesto v New York se je tako v ponedeljek odpravil v Tokio, kjer bo preživel 14 dni. "Poleti nisem imel časa za potovanja, zato sem dopust prestavil. V Tokio sem odpotoval jeseni, ker je poleti tukaj kar precej deževno,“ je še razkril Miha, ki je bil najbolj presenečen nad urejenostjo mesta in ljudi. "Mislim, da so Japonci najbolj mentalno in tehnološko razvit narod. Nikjer ni nobenih smeti, glede na to, da v tem mestu živi 13 milijonov prebivalcev, je zrak neverjetno čist, verjetno k temu pripomore tudi to, da so vozila večinoma na električni pogon. Zanimivo je tudi, da je povsod prepovedano kaditi oziroma obstajajo posebna mesta, kjer je dovoljeno prižgati cigareto. Košev za smeti pa tudi ni veliko, tako da mi včasih ni jasno, kam naj dam smeti. Vlaki so tukaj vedno točni in prav poceni. Tokio velja za drago mesto, v bistvu pa ni tako hudo.“

Miha si je že ogledal najbolj znane znamenitosti in templje. Obiskal je Shibuyo, oltar Meiji Jingu, tempelj Senso-ji, Asakuso, Harajuku, Narodni muzej, se povzpel na Tokyo Tower, obiskal Imperial palace, parke in vrtove. "Prve dni sem res prehodil vsaj 40 kilometrov in si pogledal kulturne znamenitosti. Seveda bom še kaj izvohal, predvsem me zanima tudi tukajšnja gay scena. Morda zaidem v kakšno gay savno ali klub. Rad bi se peljal tudi z vlakom Shinkansen pod goro Fiji. Marsikaj je za početi in niti malo mi ne bo dolgčas.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.