Magazin > VIP
10777 ogledov

Samski Tom (Kmetija) priznal, da ima po zmagi veliko akcije

kmetija Voyo
Razkril tudi, kakšna merila mora izpolnjevati dekle, da bo zanj zanimiva.

Priznava, da na Kmetiji morda ni izbral ravno najboljših zaveznikov. "Verjetno sem imel zaradi zavezništva več težav kot koristi. Vsaj na začetku. Proti koncu smo se sicer bolj povezali," pojasni.

Če je Aljaž pričakoval, da se bosta s Tomom pomerila v treh dvobojih in je bil zaradi tega, ker je bil samo en dvoboj, razočaran, je Tom tovrstni dvoboj pričakoval. "Predvideval sem, da se bova z Aljažem pomerila samo v enem dvoboju in da ne bo dvoboja v vseh treh disciplinah. Že ko sem videl poligon, mi je bil všeč in sem komaj čakal, da se pomeriva." In kaj mu je pri dvoboju predstavljalo največjo težavo? "Najtežji del mi je bil iskanje sestavljanke v bazenu s slamo. Bil je fizično naporen, pa še ves tisti prah, ki se je ob iskanju dvigoval. Šel je v oči, nos, usta … Zaradi tega sem med iskanjem vrečk komaj dihal in gledal." Navkljub temu mu je uspelo najti sestavljanko pred Aljažem, kar je njegovo prednost v dvoboju le še povečalo in ga na koncu pripeljalo tudi do zmage ter 50.000 evrov.

Vsak tekmovalec je imel na Kmetiji svojo taktiko, Tomova je bila, da se pridruži klanu. "Vsi vemo, kam gremo in brez taktiziranja ne gre. Vedel sem, da bom potreboval zaveznike in to je bila moja taktika, povezati z močnimi, da bomo imeli bazo glasov." V šovu se je Tom izkazal kot potrpežljiv, nekonflikten in delaven, pa je takšen tudi v zunanjem svetu? "V zunanjem svetu sem morda bolj direkten, povem, če mi kaj ne odgovarja, v šovu sem raje naredil korak nazaj, če je bilo treba, nisem vsiljeval svojega mišljenja, če mi mnenje drugega ni škodovalo."

Na Kmetiji mu je svojo privrženost najbolj izkazala Andrea, a Toma Andrea ne zanima. Razkril nam je, kakšno dekle bi si želel imeti poleg sebe. "Čeprav sem samski, se na tem področju kar precej dogaja. Všeč so mi ambiciozna dekleta, ki imajo cilj v življenju. Želim si razgledano, vitko in ne prav majhno," v smehu pove.

Glede denarne nagrade pravi, da bo denar najprej dal malo na stran, temeljito premislil, kasneje pa najverjetneje investiral v posel ali kakšno drugo naložbo.

Komentarjev 2
  • gregor96 07:45 16.december 2022.

    sranje ker ni zmagal Aljaž, sedaj nam ga bodo pa spet neomejeno turili v vse možne oddaje , šove, spote,..