Magazin > VIP
35 ogledov

Samuel L. Jackson se je znesel nad kritikom

Samuel L. Jackson FameFlynet
Po tem, ko je newyorški kritik negativno ocenil Samuelov nov film Maščevalci, se je igralec besno spravil nanj.

V legendarnem časniku New York Times so bralci pred dnevi lahko prebrali negativno kritiko znanstvenofantastične pustolovščine Maščevalci, v katerem poleg Roberta Downeya, Chrisa Evansa in Scarlett Johansson igra tudi Samuel L. Jackson. Slednji pa ni prenesel negativne reklame, zato se je spravil kar na kritika samega. "Kritik A.O. Scott potrebuje novo službo! Pomagajmo mu najti takšno, v kateri bo dejansko dober!" je zapisal na Twitterju.

Nek Twitter uporabnik se je odzval na njegov zapis in se postavil na stran kritika: "A.O. Scott ima prav. Če film zasluži na tone denarja, to še ne pomeni, da je dober." Samuel pa mu ni ostal dolžan in mu odgovoril: "V bistvu, včasih to pomeni točno to!" S Samuelovo reakcijo se ni strinjal še nekdo, kar je igralca le še bolj pogrelo: "To je pač moje mnenje! Ne bodo odpustili njegove zavistne riti in vsi to vemo!" Očitno je Samuel tisti, ki bi moral paziti na to, kaj piše.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.