Magazin > VIP
3421 ogledov

Sandi Kojić: "Mirela je nestabilna oseba“

mirela, sandi Žurnal24 main
Mirela Lapanović Sandija Kojića ne zanima več.

Kot smo poročali, se je po nekaj tednih končala romanca med zmagovalko Big Brotherja Mirelo Lapanović in zmagovalcem Dvora Sandijem Kojićem. "Nekdo je objavil njegov Facebook klepet, v katerem je o meni gvoril stvari, ki sploh niso resnične. Hvalil se je z oralnim seksom, ki ga sploh nisva imela in pisal, da je z menoj samo zaradi promocije. On sicer pravi, da mu je nekdo ukradel sliko in da tega ni pisal, a dokler mi tega ne dokaže, se z njim ne mislim ukvarjati,“ je za Žurnal24 povedala Mirela.

Da nista več skupaj, je potrdil tudi Sandi. "Nisem se ji opravičil, ker še vedno pravim, da to niso moje besede. Vsak lahko odpre lažen profil na Facebooku in se pogovarja o Mireli. Tudi svoje geslo na Facebooku sem za vsak slučaj zamenjal,“ je Sandi povedal za naš portal in dodal, da mu je bilo sprva žal, da je bila Mirela jezna. "Odkar so mi prijatelji povedali, da se z Markom potepa po Italiji, me Mirela ne zanima več. Takšen značaj mi ni všeč. Je zelo nestabilna oseba.“

Sandi Mireli sicer želi vse najlepše in tudi, da denarja ne bi prehitro porabila za "bedarije in pijačke“.

Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:40 11.avgust 2016.

    Kaj se zdej lepga delaš. A ti si pa kej boljš al kaj? Dokler si jo imel na vrvici nisi nič slabga rekel o njej; zdej pa se neki kao boljšga delaš. Vidm da je še nisi prebolu k še ...prikaži več kr naprej o njej govoriš.

  • patron 08:57 11.avgust 2016.

    baba ni sam nestabilna, ona je motena v svojem podstrešju.....

  • dragec 08:45 11.avgust 2016.

    Bosanska ljubezen